Zeist - Gezocht - Zware mishandeling Zeist

Zeist - Gezocht - Zware mishandeling Zeist

In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 april is een man mishandeld. Het gebeurde op de Steynlaan ter hoogte van Grillroom Jeruzalem.

Het slachtoffer is met een vriend de grillroom binnen gegaan om een broodje te eten. Om ongeveer 2.00 uur komen ze naar buiten en zien ze een grote groep jongens bij het café staan. Het slachtoffer roept naar de groep dat het café zo dicht gaat en dat ze snel moeten zijn als ze nog iets willen bestellen.

Klappen
Hier reageert de groep gespannen op en één van de jongens roept wat vervelends. Vervolgens komt die jongen op het slachtoffer aflopen en slaat hem met zijn rechtervuist in zijn gezicht. Het slachtoffer valt op de grond en hij krijgt nog meer klappen en trappen.

De vriend van het slachtoffer roept om hulp en probeert de groep weg te duwen, maar dit lukt niet. Vervolgens komt de jongen op hem af en krijgt hij ook een klap in zijn gezicht.

Signalement
Het signalement van de agressieve jongen:
- lichtgetinte huid
- 18 - 25 jaar
- ongeveer 1.80m, normaal postuur
- kort, donker haar
- zwarte donkerkleurige jas/vest, lichte verticale streep op capuchon
- grijs/groene trainingsbroek
- witte schoenen

Tot de groep van deze verdachte behoorde onder andere een man die naar een vriend het slachtoffer riep dat hij het slachtoffer moest meenemen en beter op hem moest letten.

Zijn signalement is:
- lichtgetinte huid
- ongeveer 30 jaar
- 1.65-1.70m
- kort zwart gemillimeterd haar
- fors postuur
- zwart/rood trainingspak

Specifieke getuigen gezocht
Tijdens de mishandeling stond er ook een groepje mensen op straat ter hoogte van de dierenwinkel iets verderop. Drie mannen en twee vrouwen van 18 tot 20 jaar. Eén van de mannen droeg een zwarte trui en een rugzak. Eén van de vrouwen had een camouflage-print op haar broek. De politie komt graag in contact met hen om te horen wat zij gezien hebben.


Weet u wie de man uit Zeist heeft mishandeld? Heeft u meer gezien van die avond? Of hoorde u bij het groepje dat bij de dierenwinkel stond? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.


2022104287
Thu Apr 14 00:00:00 CEST 2022
Zeist

gezocht