Rotterdam - Gezocht - Politie zoekt getuigen in onderzoek fatale brand Hilledijk

Rotterdam - Gezocht - Politie zoekt getuigen in onderzoek fatale brand Hilledijk

Zaterdagmiddag 13 april kwam een 27-jarige Rotterdammer om het leven na een felle brand in een pand aan de Rotterdamse Hilledijk. De brand is vermoedelijk aangestoken. Een team van 20 rechercheurs is een uitgebreid onderzoek gestart.

Even voor 14:00 uur werd melding gemaakt van de brand die vermoedelijk op de eerste etage ontstond. De bewoner van de tweede verdieping probeerde de vlammen via een raam te ontvluchten en viel naar beneden. Op dat moment was er niemand anders in het pand aanwezig. Door de brand en zijn val, raakte de man zwaar gewond. De gezamenlijke inspanning van hulpverleners en publiek mocht niet baten. Het slachtoffer bezweek aan zijn verwondingen.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart. Uit de eerste resultaten blijkt dat het vermoedelijk gaat om brandstichting. Ook is buurtonderzoek verricht, is met getuigen gesproken en er wordt onder andere gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn.


Het grootschalig rechercheteam stelt alles in het werk dit ernstige misdrijf met tragische afloop op te lossen. Heeft u informatie die van belang is? Bel dan 0800-6070 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Hier kunt u ook eventueel beeldmateriaal uploaden. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000 of op meldmisdaadanoniem.nl.


2019109644
Sat Apr 13 00:00:00 CEST 2019
Rotterdam

gezocht