Over 112hoogeveen.nl

112hoogeveen.nl brengt het 112 nieuws van Hoogeveen en omstreken.

Voor 2008 was 112hoogeveen ook al online, maar doordat de toenmalige eigenaar ging verhuizen is hij er toen mee gestopt.

Freddie Prins, de huidige eigenaar, is in 2008 verder gegaan met 112hoogeveen.

Het team van 112hoogeveen staat 24 uur per dag paraat  om naar incidenten te gaan.

Het maakt hen niet uit of het bloedheet, steenkoud, regent, sneeuwt, overdag of ’s nachts is, ze gaan gewoon. 

 

Privacy.

De privacy staat bij ons hoog in het vaandel. U zult bij ons nooit een slachtoffer herkenbaar in beeld zien. Ook huisnummer en kentekens van auto’s  komen niet in beeld. Onze foto- en videograven mogen in geen geval opnames maken van slachtoffers. Doen zij dit wel, dan zullen er passende maatregelen worden genomen. Bij herhaling  wordt de samenwerking met de betreffende persoon per direct beëindigd.  De foto- en videograven van 112hoogeveen moet zich ook houden aan de aanwijzingen van de huldiensten.  Ook hier geld weer, dat als zij dat niet doen, dat er maatregelen worden genomen en dat bij herhaling de samenwerking  per direct wordt beëindigd. 

 

Tips, opmerkingen of klachten.

Als u een tip heb, dan kunt u ons, ook ’s nachts, altijd bellen op het nummer 06-83117164. We rijden dan zo snel mogelijk naar de door u opgegeven locatie, om kijken wat er aan de hand is.

 

Hebt u een opmerking of klacht, dan kunt u het contactformulier op deze website in vullen. Wilt u liever een e-mail sturen? Stuur deze dan naar info@112hoogeveen.nl.

 

WIJ WENSEN U VEEL NIEUWS PLEZIER! 

------------------------------------------------------------